Södertörn mästare i fotbollens 11-manna

Av | 17 oktober, 2024


På Segeltorps IP avgjordes idag finalspelet i 11-manna fotbollen i höstskrud. Lite kylig vind men värmande sol och skönspel på planen gjorde dagen perfekt. 

Första matchen ut på morgonen var Storstockholm mot Södertörn. En jämn tillställning där båda lagen hade bud på flera mål men där resultatet stannade vid 1-2 genom ett sent mål av segrande Södertörn. 

Efter en kort fika så var det dags för Söderhamn att kliva in i finalspelet och möta Södertörn. Även här en jämn tillställning och den lite tilltagande vinden gör det lite mer svårspelat men lagen håller för det mesta bollen längs marken och spelet värmer fortfarande mer än vinden kyler.

Matchen slutar 1-1 

Lunch serveras och Storstockholm och Söderhamn gör sig redo för sista matchen för dagen. 

Stockholms vila efter första matchen gjorde gott och de rivstartade och gjorde 1-0 efter 3 minuter. De följer upp med 2-0 innan halvtid. Reducering av Söderhamn till 2-1 i starten av andra halvlek. Matchen slutar 4-1 till Storstockholm och de slutar tvåa.

Ett stort tack till Södertörn och Andreas Beijer mfl som dragit i trådarna för arrangemanget. Alltid lika trevligt att komma ut i verksamheten och kika på er alla som är med och ser till att lagidrotterna lever vidare inom brandkårsidrotten. 

Tack för trevligt prat mellan och under matcherna och även för lunch och fika. 

På återseende 2025 

/Fredrik 

Storstockholm-Södertörn 1-2
Söderhamn – Södertörn 1-1
Storstockholm – Söderhamn 4-1

Södertörn           4   3-2
Storstockholm  3   5-3
Söderhamn        1    2-5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *